Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Radošević, A. (2014). Utjecaj vrste nosača na učinkovitost inkapsulacije bioaktivnih spojeva zelene kave (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756539
Radošević, Andrea. "Utjecaj vrste nosača na učinkovitost inkapsulacije bioaktivnih spojeva zelene kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756539
Radošević, Andrea. "Utjecaj vrste nosača na učinkovitost inkapsulacije bioaktivnih spojeva zelene kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756539
Radošević, A. (2014). 'Utjecaj vrste nosača na učinkovitost inkapsulacije bioaktivnih spojeva zelene kave', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756539
Radošević A. Utjecaj vrste nosača na učinkovitost inkapsulacije bioaktivnih spojeva zelene kave [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756539
A. Radošević, "Utjecaj vrste nosača na učinkovitost inkapsulacije bioaktivnih spojeva zelene kave", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756539