prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vrste nosača na učinkovitost inkapsulacije bioaktivnih spojeva zelene kave
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj vrste nosača na učinkovitost inkapsulacije bioaktivnih spojeva zelene kave

Radošević, Andrea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Radošević, A. (2014). Utjecaj vrste nosača na učinkovitost inkapsulacije bioaktivnih spojeva zelene kave (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756539

Radošević, Andrea. "Utjecaj vrste nosača na učinkovitost inkapsulacije bioaktivnih spojeva zelene kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756539

Radošević, Andrea. "Utjecaj vrste nosača na učinkovitost inkapsulacije bioaktivnih spojeva zelene kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756539

Radošević, A. (2014). 'Utjecaj vrste nosača na učinkovitost inkapsulacije bioaktivnih spojeva zelene kave', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756539

Radošević A. Utjecaj vrste nosača na učinkovitost inkapsulacije bioaktivnih spojeva zelene kave [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756539

A. Radošević, "Utjecaj vrste nosača na učinkovitost inkapsulacije bioaktivnih spojeva zelene kave", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756539

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.