Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za opću i anorgansku kemiju i elektroanalizu
Citirajte ovaj rad
Rušnjak, E. (2024). Izolacija, sinteza i važnost nekih aktivnih sastojaka u kremama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950644
Rušnjak, Ema. "Izolacija, sinteza i važnost nekih aktivnih sastojaka u kremama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950644
Rušnjak, Ema. "Izolacija, sinteza i važnost nekih aktivnih sastojaka u kremama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950644
Rušnjak, E. (2024). 'Izolacija, sinteza i važnost nekih aktivnih sastojaka u kremama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950644
Rušnjak E. Izolacija, sinteza i važnost nekih aktivnih sastojaka u kremama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950644
E. Rušnjak, "Izolacija, sinteza i važnost nekih aktivnih sastojaka u kremama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950644