Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Mandić, A. (2014). Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677269
Mandić, Antonela. "Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677269
Mandić, Antonela. "Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677269
Mandić, A. (2014). 'Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677269
Mandić A. Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677269
A. Mandić, "Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677269