prikaz prve stranice dokumenta Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay

Mandić, Antonela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Mandić, A. (2014). Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677269

Mandić, Antonela. "Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677269

Mandić, Antonela. "Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677269

Mandić, A. (2014). 'Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677269

Mandić A. Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 18.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677269

A. Mandić, "Određivanje polifenolnih spojeva u moštu sorte Chardonnay", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677269

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.