Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Budisavljević, M. (2024). Karakterizacija polifenolne i ugljikohidratne frakcije talijanskog ljulja i slame heljde (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587753
Budisavljević, Mateja. "Karakterizacija polifenolne i ugljikohidratne frakcije talijanskog ljulja i slame heljde." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587753
Budisavljević, Mateja. "Karakterizacija polifenolne i ugljikohidratne frakcije talijanskog ljulja i slame heljde." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587753
Budisavljević, M. (2024). 'Karakterizacija polifenolne i ugljikohidratne frakcije talijanskog ljulja i slame heljde', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587753
Budisavljević M. Karakterizacija polifenolne i ugljikohidratne frakcije talijanskog ljulja i slame heljde [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587753
M. Budisavljević, "Karakterizacija polifenolne i ugljikohidratne frakcije talijanskog ljulja i slame heljde", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:587753