Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Akalović, P. (2024). Različite tehnike proizvodnje medovine uz pomoć kvasca Saccharomyces cerevisiae ZIM 3418 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700912
Akalović, Petra. "Različite tehnike proizvodnje medovine uz pomoć kvasca Saccharomyces cerevisiae ZIM 3418." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700912
Akalović, Petra. "Različite tehnike proizvodnje medovine uz pomoć kvasca Saccharomyces cerevisiae ZIM 3418." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700912
Akalović, P. (2024). 'Različite tehnike proizvodnje medovine uz pomoć kvasca Saccharomyces cerevisiae ZIM 3418', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700912
Akalović P. Različite tehnike proizvodnje medovine uz pomoć kvasca Saccharomyces cerevisiae ZIM 3418 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700912
P. Akalović, "Različite tehnike proizvodnje medovine uz pomoć kvasca Saccharomyces cerevisiae ZIM 3418", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700912