Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Mikulin, A. (2014). Sastav mikrobne populacije "sira iz mišine" (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730190
Mikulin, Ana. "Sastav mikrobne populacije "sira iz mišine"." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730190
Mikulin, Ana. "Sastav mikrobne populacije "sira iz mišine"." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730190
Mikulin, A. (2014). 'Sastav mikrobne populacije "sira iz mišine"', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730190
Mikulin A. Sastav mikrobne populacije "sira iz mišine" [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730190
A. Mikulin, "Sastav mikrobne populacije "sira iz mišine"", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730190