Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Krištić, T. (2015). Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818
Krištić, Tina. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818
Krištić, Tina. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818
Krištić, T. (2015). 'Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818
Krištić T. Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818
T. Krištić, "Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:134818