prikaz prve stranice dokumenta Ekstrakcija i karakterizacija bioaktivnih komponenti iz lista planike i ploda maginje (Arbutus unedo L.) s područja otoka Visa
Rad dostupan nakon 2025-11-25
diplomski rad
Ekstrakcija i karakterizacija bioaktivnih komponenti iz lista planike i ploda maginje (Arbutus unedo L.) s područja otoka Visa

Vujanić, Lana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za organsku kemiju

Citirajte ovaj rad

Vujanić, L. (2024). Ekstrakcija i karakterizacija bioaktivnih komponenti iz lista planike i ploda maginje (Arbutus unedo L.) s područja otoka Visa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462120

Vujanić, Lana. "Ekstrakcija i karakterizacija bioaktivnih komponenti iz lista planike i ploda maginje (Arbutus unedo L.) s područja otoka Visa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462120

Vujanić, Lana. "Ekstrakcija i karakterizacija bioaktivnih komponenti iz lista planike i ploda maginje (Arbutus unedo L.) s područja otoka Visa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462120

Vujanić, L. (2024). 'Ekstrakcija i karakterizacija bioaktivnih komponenti iz lista planike i ploda maginje (Arbutus unedo L.) s područja otoka Visa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462120

Vujanić L. Ekstrakcija i karakterizacija bioaktivnih komponenti iz lista planike i ploda maginje (Arbutus unedo L.) s područja otoka Visa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 06.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462120

L. Vujanić, "Ekstrakcija i karakterizacija bioaktivnih komponenti iz lista planike i ploda maginje (Arbutus unedo L.) s područja otoka Visa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462120

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.