završni rad
Kemijski sastav obične borovnice - sezona 2020.

Cišper, Lara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Cišper, L. (2022). Kemijski sastav obične borovnice - sezona 2020. (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157201

Cišper, Lara. "Kemijski sastav obične borovnice - sezona 2020.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157201

Cišper, Lara. "Kemijski sastav obične borovnice - sezona 2020.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157201

Cišper, L. (2022). 'Kemijski sastav obične borovnice - sezona 2020.', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157201

Cišper L. Kemijski sastav obične borovnice - sezona 2020. [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 27.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157201

L. Cišper, "Kemijski sastav obične borovnice - sezona 2020.", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157201

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.