Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Cišper, L. (2022). Kemijski sastav obične borovnice - sezona 2020. (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157201
Cišper, Lara. "Kemijski sastav obične borovnice - sezona 2020.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157201
Cišper, Lara. "Kemijski sastav obične borovnice - sezona 2020.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157201
Cišper, L. (2022). 'Kemijski sastav obične borovnice - sezona 2020.', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157201
Cišper L. Kemijski sastav obične borovnice - sezona 2020. [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 27.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157201
L. Cišper, "Kemijski sastav obične borovnice - sezona 2020.", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157201