diplomski rad
Aromatski profil pršuta od lokalne pasmine svinja: usporedba dvaju tipova proizvoda

Kralj, Jadranka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Kralj, J. (2024). Aromatski profil pršuta od lokalne pasmine svinja: usporedba dvaju tipova proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117654

Kralj, Jadranka. "Aromatski profil pršuta od lokalne pasmine svinja: usporedba dvaju tipova proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117654

Kralj, Jadranka. "Aromatski profil pršuta od lokalne pasmine svinja: usporedba dvaju tipova proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117654

Kralj, J. (2024). 'Aromatski profil pršuta od lokalne pasmine svinja: usporedba dvaju tipova proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117654

Kralj J. Aromatski profil pršuta od lokalne pasmine svinja: usporedba dvaju tipova proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117654

J. Kralj, "Aromatski profil pršuta od lokalne pasmine svinja: usporedba dvaju tipova proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117654

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.