Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Kralj, J. (2024). Aromatski profil pršuta od lokalne pasmine svinja: usporedba dvaju tipova proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117654
Kralj, Jadranka. "Aromatski profil pršuta od lokalne pasmine svinja: usporedba dvaju tipova proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117654
Kralj, Jadranka. "Aromatski profil pršuta od lokalne pasmine svinja: usporedba dvaju tipova proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117654
Kralj, J. (2024). 'Aromatski profil pršuta od lokalne pasmine svinja: usporedba dvaju tipova proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117654
Kralj J. Aromatski profil pršuta od lokalne pasmine svinja: usporedba dvaju tipova proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117654
J. Kralj, "Aromatski profil pršuta od lokalne pasmine svinja: usporedba dvaju tipova proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:117654