Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Bezić, K. (2024). Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081
Bezić, Korina. "Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081
Bezić, Korina. "Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081
Bezić, K. (2024). 'Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081
Bezić K. Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081
K. Bezić, "Karakterizacija probiotičkih svojstava bakterija roda Lactobacillus izoliranih iz kiselog kupusa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306081