Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Čagalj, M. (2015). Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746
Čagalj, Mia. "Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746
Čagalj, Mia. "Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746
Čagalj, M. (2015). 'Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746
Čagalj M. Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746
M. Čagalj, "Utjecaj ekstrakcije mikrovalovima na izolaciju ukupnih fenola i hidroksicimetnih kiselina cvijeta i lista gloga", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:774746