diplomski rad
Primjena novog indeksa za procjenu usklađenosti s principima mediteranske prehrane (MeDCIn) jelovnika u studentskim restoranima

Drobac, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Drobac, L. (2024). Primjena novog indeksa za procjenu usklađenosti s principima mediteranske prehrane (MeDCIn) jelovnika u studentskim restoranima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157758

Drobac, Lucija. "Primjena novog indeksa za procjenu usklađenosti s principima mediteranske prehrane (MeDCIn) jelovnika u studentskim restoranima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157758

Drobac, Lucija. "Primjena novog indeksa za procjenu usklađenosti s principima mediteranske prehrane (MeDCIn) jelovnika u studentskim restoranima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157758

Drobac, L. (2024). 'Primjena novog indeksa za procjenu usklađenosti s principima mediteranske prehrane (MeDCIn) jelovnika u studentskim restoranima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157758

Drobac L. Primjena novog indeksa za procjenu usklađenosti s principima mediteranske prehrane (MeDCIn) jelovnika u studentskim restoranima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157758

L. Drobac, "Primjena novog indeksa za procjenu usklađenosti s principima mediteranske prehrane (MeDCIn) jelovnika u studentskim restoranima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157758

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.