Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Zečević, M. (2024). Bioaktivni peptidi prisutni u nusproizvodima mliječne industrije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089118
Zečević, Maja. "Bioaktivni peptidi prisutni u nusproizvodima mliječne industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089118
Zečević, Maja. "Bioaktivni peptidi prisutni u nusproizvodima mliječne industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089118
Zečević, M. (2024). 'Bioaktivni peptidi prisutni u nusproizvodima mliječne industrije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089118
Zečević M. Bioaktivni peptidi prisutni u nusproizvodima mliječne industrije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089118
M. Zečević, "Bioaktivni peptidi prisutni u nusproizvodima mliječne industrije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089118