diplomski rad
Kvaliteta polutvrdog kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 60 dana zrenja

Madunic, Nicole
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Madunic, N. (2024). Kvaliteta polutvrdog kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 60 dana zrenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823693

Madunic, Nicole. "Kvaliteta polutvrdog kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 60 dana zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823693

Madunic, Nicole. "Kvaliteta polutvrdog kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 60 dana zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823693

Madunic, N. (2024). 'Kvaliteta polutvrdog kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 60 dana zrenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823693

Madunic N. Kvaliteta polutvrdog kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 60 dana zrenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823693

N. Madunic, "Kvaliteta polutvrdog kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 60 dana zrenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823693

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.