diplomski rad
Karakterizacija keksa s dodatkom kore bundeve

Puškadija, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za procese pripreme hrane

Citirajte ovaj rad

Puškadija, V. (2024). Karakterizacija keksa s dodatkom kore bundeve (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497338

Puškadija, Valentina. "Karakterizacija keksa s dodatkom kore bundeve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497338

Puškadija, Valentina. "Karakterizacija keksa s dodatkom kore bundeve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497338

Puškadija, V. (2024). 'Karakterizacija keksa s dodatkom kore bundeve', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497338

Puškadija V. Karakterizacija keksa s dodatkom kore bundeve [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 15.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497338

V. Puškadija, "Karakterizacija keksa s dodatkom kore bundeve", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497338

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.