Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Glavina, D. (2025). Istraživanje biopotencijala mikroorganizama izoliranih iz maginje (Arbutus Unedo L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:770752
Glavina, Duje. "Istraživanje biopotencijala mikroorganizama izoliranih iz maginje (Arbutus Unedo L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:770752
Glavina, Duje. "Istraživanje biopotencijala mikroorganizama izoliranih iz maginje (Arbutus Unedo L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:770752
Glavina, D. (2025). 'Istraživanje biopotencijala mikroorganizama izoliranih iz maginje (Arbutus Unedo L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:770752
Glavina D. Istraživanje biopotencijala mikroorganizama izoliranih iz maginje (Arbutus Unedo L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2025 [pristupljeno 14.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:770752
D. Glavina, "Istraživanje biopotencijala mikroorganizama izoliranih iz maginje (Arbutus Unedo L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2025. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:770752