Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Mikroinkapsulacija polifenolnih spojeva zelenog čaja primjenom sušenja raspršivanjem

Petra Ložnjak (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad

Ložnjak, P. (2015). Mikroinkapsulacija polifenolnih spojeva zelenog čaja primjenom sušenja raspršivanjem (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143389

Ložnjak, Petra. "Mikroinkapsulacija polifenolnih spojeva zelenog čaja primjenom sušenja raspršivanjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143389

Ložnjak, Petra. "Mikroinkapsulacija polifenolnih spojeva zelenog čaja primjenom sušenja raspršivanjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143389

Ložnjak, P. (2015). 'Mikroinkapsulacija polifenolnih spojeva zelenog čaja primjenom sušenja raspršivanjem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143389

Ložnjak P. Mikroinkapsulacija polifenolnih spojeva zelenog čaja primjenom sušenja raspršivanjem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 14.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143389

P. Ložnjak, "Mikroinkapsulacija polifenolnih spojeva zelenog čaja primjenom sušenja raspršivanjem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:143389