diplomski rad
Kemijski sastav i fizikalno-kemijska svojstva ulja taloga kave

Lasić, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Lasić, P. (2025). Kemijski sastav i fizikalno-kemijska svojstva ulja taloga kave (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925588

Lasić, Petra. "Kemijski sastav i fizikalno-kemijska svojstva ulja taloga kave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925588

Lasić, Petra. "Kemijski sastav i fizikalno-kemijska svojstva ulja taloga kave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925588

Lasić, P. (2025). 'Kemijski sastav i fizikalno-kemijska svojstva ulja taloga kave', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925588

Lasić P. Kemijski sastav i fizikalno-kemijska svojstva ulja taloga kave [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2025 [pristupljeno 22.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925588

P. Lasić, "Kemijski sastav i fizikalno-kemijska svojstva ulja taloga kave", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2025. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925588

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.