Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Krog, L. (2025). Učinak dodatka bosiljka u hranidbu kokoši nesilica na kvalitetu i funkcionalna svojstva jaja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507455
Krog, Lucija. "Učinak dodatka bosiljka u hranidbu kokoši nesilica na kvalitetu i funkcionalna svojstva jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507455
Krog, Lucija. "Učinak dodatka bosiljka u hranidbu kokoši nesilica na kvalitetu i funkcionalna svojstva jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507455
Krog, L. (2025). 'Učinak dodatka bosiljka u hranidbu kokoši nesilica na kvalitetu i funkcionalna svojstva jaja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507455
Krog L. Učinak dodatka bosiljka u hranidbu kokoši nesilica na kvalitetu i funkcionalna svojstva jaja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2025 [pristupljeno 28.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507455
L. Krog, "Učinak dodatka bosiljka u hranidbu kokoši nesilica na kvalitetu i funkcionalna svojstva jaja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2025. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507455