prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina proizvodnje na kvalitetu sojinog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj načina proizvodnje na kvalitetu sojinog ulja

Balać, Tanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Balać, T. (2014). Utjecaj načina proizvodnje na kvalitetu sojinog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:862596

Balać, Tanja. "Utjecaj načina proizvodnje na kvalitetu sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:862596

Balać, Tanja. "Utjecaj načina proizvodnje na kvalitetu sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:862596

Balać, T. (2014). 'Utjecaj načina proizvodnje na kvalitetu sojinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:862596

Balać T. Utjecaj načina proizvodnje na kvalitetu sojinog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:862596

T. Balać, "Utjecaj načina proizvodnje na kvalitetu sojinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:862596

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.