Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Fizikalno-kemijska i pomološka svojstva introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)

Tea Radiković (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Radiković, T. (2014). Fizikalno-kemijska i pomološka svojstva introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337068

Radiković, Tea. "Fizikalno-kemijska i pomološka svojstva introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337068

Radiković, Tea. "Fizikalno-kemijska i pomološka svojstva introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337068

Radiković, T. (2014). 'Fizikalno-kemijska i pomološka svojstva introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337068

Radiković T. Fizikalno-kemijska i pomološka svojstva introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337068

T. Radiković, "Fizikalno-kemijska i pomološka svojstva introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337068