Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Filipović Grčić, A. M. (2014). Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919820
Filipović Grčić, Ana Marija. "Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919820
Filipović Grčić, Ana Marija. "Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919820
Filipović Grčić, A. M. (2014). 'Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919820
Filipović Grčić AM. Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919820
A. M. Filipović Grčić, "Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:919820