diplomski rad
Određivanje stabilnosti soka mandarine tijekom skladištenja

Gabrijela Petrušić (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Petrušić, G. (2015). Određivanje stabilnosti soka mandarine tijekom skladištenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251370

Petrušić, Gabrijela. "Određivanje stabilnosti soka mandarine tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251370

Petrušić, Gabrijela. "Određivanje stabilnosti soka mandarine tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251370

Petrušić, G. (2015). 'Određivanje stabilnosti soka mandarine tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251370

Petrušić G. Određivanje stabilnosti soka mandarine tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 17.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251370

G. Petrušić, "Određivanje stabilnosti soka mandarine tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251370