Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Petrušić, G. (2015). Određivanje stabilnosti soka mandarine tijekom skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251370
Petrušić, Gabrijela. "Određivanje stabilnosti soka mandarine tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251370
Petrušić, Gabrijela. "Određivanje stabilnosti soka mandarine tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251370
Petrušić, G. (2015). 'Određivanje stabilnosti soka mandarine tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251370
Petrušić G. Određivanje stabilnosti soka mandarine tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251370
G. Petrušić, "Određivanje stabilnosti soka mandarine tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251370