diplomski rad
Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja

Natalija Jauk (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Jauk, N. (2014). Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841981

Jauk, Natalija. "Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841981

Jauk, Natalija. "Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841981

Jauk, N. (2014). 'Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841981

Jauk N. Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 16.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841981

N. Jauk, "Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost u jabukama tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841981