Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Biološki potencijal soka jabuke obogaćenog biljnim ekstraktima

Lana Sarajlić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Sarajlić, L. (2014). Biološki potencijal soka jabuke obogaćenog biljnim ekstraktima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119340

Sarajlić, Lana. "Biološki potencijal soka jabuke obogaćenog biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119340

Sarajlić, Lana. "Biološki potencijal soka jabuke obogaćenog biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119340

Sarajlić, L. (2014). 'Biološki potencijal soka jabuke obogaćenog biljnim ekstraktima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119340

Sarajlić L. Biološki potencijal soka jabuke obogaćenog biljnim ekstraktima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119340

L. Sarajlić, "Biološki potencijal soka jabuke obogaćenog biljnim ekstraktima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:119340