Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Premoša, T. (2014). Analiza i optimiranje prehrane za osobe koje se bave CrossFit-om (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854689
Premoša, Tea. "Analiza i optimiranje prehrane za osobe koje se bave CrossFit-om." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854689
Premoša, Tea. "Analiza i optimiranje prehrane za osobe koje se bave CrossFit-om." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854689
Premoša, T. (2014). 'Analiza i optimiranje prehrane za osobe koje se bave CrossFit-om', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854689
Premoša T. Analiza i optimiranje prehrane za osobe koje se bave CrossFit-om [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854689
T. Premoša, "Analiza i optimiranje prehrane za osobe koje se bave CrossFit-om", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854689