diplomski rad
Proizvodnja kruha produžene trajnost s pomoću bakterije Leuconostoc mesenteroides

Goran Strganac (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Strganac, G. (2015). Proizvodnja kruha produžene trajnost s pomoću bakterije Leuconostoc mesenteroides (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403826

Strganac, Goran. "Proizvodnja kruha produžene trajnost s pomoću bakterije Leuconostoc mesenteroides." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403826

Strganac, Goran. "Proizvodnja kruha produžene trajnost s pomoću bakterije Leuconostoc mesenteroides." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403826

Strganac, G. (2015). 'Proizvodnja kruha produžene trajnost s pomoću bakterije Leuconostoc mesenteroides', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403826

Strganac G. Proizvodnja kruha produžene trajnost s pomoću bakterije Leuconostoc mesenteroides [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 16.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403826

G. Strganac, "Proizvodnja kruha produžene trajnost s pomoću bakterije Leuconostoc mesenteroides", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403826