Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Ciko, T. (2014). Formiranje epoksi masnih kiselina tijekom fotooksidacije i autooksidacije biljnih ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000357
Ciko, Tamara. "Formiranje epoksi masnih kiselina tijekom fotooksidacije i autooksidacije biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000357
Ciko, Tamara. "Formiranje epoksi masnih kiselina tijekom fotooksidacije i autooksidacije biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000357
Ciko, T. (2014). 'Formiranje epoksi masnih kiselina tijekom fotooksidacije i autooksidacije biljnih ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000357
Ciko T. Formiranje epoksi masnih kiselina tijekom fotooksidacije i autooksidacije biljnih ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000357
T. Ciko, "Formiranje epoksi masnih kiselina tijekom fotooksidacije i autooksidacije biljnih ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000357