Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Ramljak, V. (2014). Usporedba mikrobiološke kvalitete industrijskog sladoleda i sladoleda u slastičarni (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724017
Ramljak, Vanja. "Usporedba mikrobiološke kvalitete industrijskog sladoleda i sladoleda u slastičarni." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724017
Ramljak, Vanja. "Usporedba mikrobiološke kvalitete industrijskog sladoleda i sladoleda u slastičarni." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724017
Ramljak, V. (2014). 'Usporedba mikrobiološke kvalitete industrijskog sladoleda i sladoleda u slastičarni', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724017
Ramljak V. Usporedba mikrobiološke kvalitete industrijskog sladoleda i sladoleda u slastičarni [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 23.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724017
V. Ramljak, "Usporedba mikrobiološke kvalitete industrijskog sladoleda i sladoleda u slastičarni", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724017