diplomski rad
Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)

Valentina Lovreško (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Lovreško, V. (2014). Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820

Lovreško, Valentina. "Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820

Lovreško, Valentina. "Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820

Lovreško, V. (2014). 'Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820

Lovreško V. Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820

V. Lovreško, "Parametri boje i kvalitete, te senzorska svojstva svježih sokova višnje (i višnje Maraske)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817820