prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama

Citirajte ovaj rad

Jurić, S. (2014). Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić, Slaven. "Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić, Slaven. "Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić, S. (2014). 'Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.07.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić S. Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 24.07.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

S. Jurić, "Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.