Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Coce, M. (2014). Kvaliteta meda Varaždinske županije tijekom 2012. godine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191865
Coce, Marina. "Kvaliteta meda Varaždinske županije tijekom 2012. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191865
Coce, Marina. "Kvaliteta meda Varaždinske županije tijekom 2012. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191865
Coce, M. (2014). 'Kvaliteta meda Varaždinske županije tijekom 2012. godine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 01.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191865
Coce M. Kvaliteta meda Varaždinske županije tijekom 2012. godine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 01.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191865
M. Coce, "Kvaliteta meda Varaždinske županije tijekom 2012. godine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191865