prikaz prve stranice dokumenta Određivanje primarne arome bijelog grožđa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje primarne arome bijelog grožđa

Vibovec, Helena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Vibovec, H. (2014). Određivanje primarne arome bijelog grožđa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:734942

Vibovec, Helena. "Određivanje primarne arome bijelog grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:734942

Vibovec, Helena. "Određivanje primarne arome bijelog grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:734942

Vibovec, H. (2014). 'Određivanje primarne arome bijelog grožđa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:734942

Vibovec H. Određivanje primarne arome bijelog grožđa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 16.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:734942

H. Vibovec, "Određivanje primarne arome bijelog grožđa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:734942

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.