Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Fabijanić, I. (2015). Modeli odnosa bioaktivnih spojeva buča butternut i kabocha (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003806
Fabijanić, Ivana. "Modeli odnosa bioaktivnih spojeva buča butternut i kabocha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003806
Fabijanić, Ivana. "Modeli odnosa bioaktivnih spojeva buča butternut i kabocha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003806
Fabijanić, I. (2015). 'Modeli odnosa bioaktivnih spojeva buča butternut i kabocha', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003806
Fabijanić I. Modeli odnosa bioaktivnih spojeva buča butternut i kabocha [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003806
I. Fabijanić, "Modeli odnosa bioaktivnih spojeva buča butternut i kabocha", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003806