prikaz prve stranice dokumenta Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica

Marinčić, Karmela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Marinčić, K. (2013). Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134

Marinčić, Karmela. "Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134

Marinčić, Karmela. "Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134

Marinčić, K. (2013). 'Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134

Marinčić K. Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134

K. Marinčić, "Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.