Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Marinčić, K. (2013). Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134
Marinčić, Karmela. "Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134
Marinčić, Karmela. "Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134
Marinčić, K. (2013). 'Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134
Marinčić K. Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134
K. Marinčić, "Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134