Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica

Karmela Marinčić (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad

Marinčić, K. (2013). Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134

Marinčić, Karmela. "Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134

Marinčić, Karmela. "Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134

Marinčić, K. (2013). 'Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.01.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134

Marinčić K. Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 23.01.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134

K. Marinčić, "Selekcija Lactobacillus sojeva kao starter kultura za proizvodnju fermentiranih kobasica", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403134

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.