Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Čiković, I. (2013). Preživljavanje sojeva bakterija mliječne kiseline u liofiliziranim probiotičkim pripravcima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879355
Čiković, Ines. "Preživljavanje sojeva bakterija mliječne kiseline u liofiliziranim probiotičkim pripravcima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879355
Čiković, Ines. "Preživljavanje sojeva bakterija mliječne kiseline u liofiliziranim probiotičkim pripravcima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879355
Čiković, I. (2013). 'Preživljavanje sojeva bakterija mliječne kiseline u liofiliziranim probiotičkim pripravcima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879355
Čiković I. Preživljavanje sojeva bakterija mliječne kiseline u liofiliziranim probiotičkim pripravcima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 24.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879355
I. Čiković, "Preživljavanje sojeva bakterija mliječne kiseline u liofiliziranim probiotičkim pripravcima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879355