završni rad
Izolacija i karakterizacija karotenoida u žutoj, zelenoj i crvenoj paprici

Arijana Borovnica (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad

Borovnica, A. (2013). Izolacija i karakterizacija karotenoida u žutoj, zelenoj i crvenoj paprici (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:807977

Borovnica, Arijana. "Izolacija i karakterizacija karotenoida u žutoj, zelenoj i crvenoj paprici." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:807977

Borovnica, Arijana. "Izolacija i karakterizacija karotenoida u žutoj, zelenoj i crvenoj paprici." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:807977

Borovnica, A. (2013). 'Izolacija i karakterizacija karotenoida u žutoj, zelenoj i crvenoj paprici', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:807977

Borovnica A. Izolacija i karakterizacija karotenoida u žutoj, zelenoj i crvenoj paprici [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:807977

A. Borovnica, "Izolacija i karakterizacija karotenoida u žutoj, zelenoj i crvenoj paprici", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:807977