Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Živković, M. (2015). Primjena hladne plazme u izolaciji polifenola iz pokožice komine grožđa (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163724
Živković, Marija. "Primjena hladne plazme u izolaciji polifenola iz pokožice komine grožđa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163724
Živković, Marija. "Primjena hladne plazme u izolaciji polifenola iz pokožice komine grožđa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163724
Živković, M. (2015). 'Primjena hladne plazme u izolaciji polifenola iz pokožice komine grožđa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163724
Živković M. Primjena hladne plazme u izolaciji polifenola iz pokožice komine grožđa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163724
M. Živković, "Primjena hladne plazme u izolaciji polifenola iz pokožice komine grožđa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163724