Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Filipović, A. (2015). In vitro evaluacija otpornosti probiotičkih sojeva na uvjete gastrointestinalnog trakta (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475242
Filipović, Ana. "In vitro evaluacija otpornosti probiotičkih sojeva na uvjete gastrointestinalnog trakta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475242
Filipović, Ana. "In vitro evaluacija otpornosti probiotičkih sojeva na uvjete gastrointestinalnog trakta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475242
Filipović, A. (2015). 'In vitro evaluacija otpornosti probiotičkih sojeva na uvjete gastrointestinalnog trakta', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475242
Filipović A. In vitro evaluacija otpornosti probiotičkih sojeva na uvjete gastrointestinalnog trakta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475242
A. Filipović, "In vitro evaluacija otpornosti probiotičkih sojeva na uvjete gastrointestinalnog trakta", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475242