prikaz prve stranice dokumenta Koristi i rizici od crvenog mesa u ljudskoj prehrani
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Koristi i rizici od crvenog mesa u ljudskoj prehrani

Tomac, Don (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Tomac, D. (2013). Koristi i rizici od crvenog mesa u ljudskoj prehrani (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:044480

Tomac, Don. "Koristi i rizici od crvenog mesa u ljudskoj prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:044480

Tomac, Don. "Koristi i rizici od crvenog mesa u ljudskoj prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:044480

Tomac, D. (2013). 'Koristi i rizici od crvenog mesa u ljudskoj prehrani', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:044480

Tomac D. Koristi i rizici od crvenog mesa u ljudskoj prehrani [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 03.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:044480

D. Tomac, "Koristi i rizici od crvenog mesa u ljudskoj prehrani", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:044480

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.