Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Sečen, M. (2013). Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087
Sečen, Marina. "Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087
Sečen, Marina. "Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087
Sečen, M. (2013). 'Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087
Sečen M. Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087
M. Sečen, "Antimikrobno djelovanje prirodne mikrobne populacije iz krčkog sira", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846087