Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Jurčević, P. (2013). Utjecaj deterdženata na preživljavanje alge Euglena gracilis (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647895
Jurčević, Petra. "Utjecaj deterdženata na preživljavanje alge Euglena gracilis." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647895
Jurčević, Petra. "Utjecaj deterdženata na preživljavanje alge Euglena gracilis." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647895
Jurčević, P. (2013). 'Utjecaj deterdženata na preživljavanje alge Euglena gracilis', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647895
Jurčević P. Utjecaj deterdženata na preživljavanje alge Euglena gracilis [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647895
P. Jurčević, "Utjecaj deterdženata na preživljavanje alge Euglena gracilis", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647895