prikaz prve stranice dokumenta Primjena Briggs-Rauscher reakcije i blisko-infracrvene spektroskopije u analizi biljnih napitaka od orašastih plodova
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Primjena Briggs-Rauscher reakcije i blisko-infracrvene spektroskopije u analizi biljnih napitaka od orašastih plodova

Gikić, Tena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Gikić, T. (2015). Primjena Briggs-Rauscher reakcije i blisko-infracrvene spektroskopije u analizi biljnih napitaka od orašastih plodova (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:801962

Gikić, Tena. "Primjena Briggs-Rauscher reakcije i blisko-infracrvene spektroskopije u analizi biljnih napitaka od orašastih plodova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:801962

Gikić, Tena. "Primjena Briggs-Rauscher reakcije i blisko-infracrvene spektroskopije u analizi biljnih napitaka od orašastih plodova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:801962

Gikić, T. (2015). 'Primjena Briggs-Rauscher reakcije i blisko-infracrvene spektroskopije u analizi biljnih napitaka od orašastih plodova', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:801962

Gikić T. Primjena Briggs-Rauscher reakcije i blisko-infracrvene spektroskopije u analizi biljnih napitaka od orašastih plodova [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 15.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:801962

T. Gikić, "Primjena Briggs-Rauscher reakcije i blisko-infracrvene spektroskopije u analizi biljnih napitaka od orašastih plodova", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:801962

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.