prikaz prve stranice dokumenta Inovativne metode biološkog uklanjanja dušika
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Inovativne metode biološkog uklanjanja dušika

Pacadi, Mirta
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vode

Citirajte ovaj rad

Pacadi, M. (2013). Inovativne metode biološkog uklanjanja dušika (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326836

Pacadi, Mirta. "Inovativne metode biološkog uklanjanja dušika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326836

Pacadi, Mirta. "Inovativne metode biološkog uklanjanja dušika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326836

Pacadi, M. (2013). 'Inovativne metode biološkog uklanjanja dušika', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326836

Pacadi M. Inovativne metode biološkog uklanjanja dušika [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 29.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326836

M. Pacadi, "Inovativne metode biološkog uklanjanja dušika", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326836

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.