Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj cimeta na glikemiju

Petra Pažin (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad

Pažin, P. (2013). Utjecaj cimeta na glikemiju (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:019901

Pažin, Petra. "Utjecaj cimeta na glikemiju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:019901

Pažin, Petra. "Utjecaj cimeta na glikemiju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:019901

Pažin, P. (2013). 'Utjecaj cimeta na glikemiju', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:019901

Pažin P. Utjecaj cimeta na glikemiju [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:019901

P. Pažin, "Utjecaj cimeta na glikemiju", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:019901