prikaz prve stranice dokumenta Određivanje polifenolnih spojeva u bijelom vinu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje polifenolnih spojeva u bijelom vinu

Petrušić, Gabrijela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Petrušić, G. (2013). Određivanje polifenolnih spojeva u bijelom vinu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789992

Petrušić, Gabrijela. "Određivanje polifenolnih spojeva u bijelom vinu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789992

Petrušić, Gabrijela. "Određivanje polifenolnih spojeva u bijelom vinu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789992

Petrušić, G. (2013). 'Određivanje polifenolnih spojeva u bijelom vinu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789992

Petrušić G. Određivanje polifenolnih spojeva u bijelom vinu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 19.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789992

G. Petrušić, "Određivanje polifenolnih spojeva u bijelom vinu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789992

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.