Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Lisičar, M. (2013). Određivanje primarnih aroma u moštu bijelih sorti grožđa (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215060
Lisičar, Marina. "Određivanje primarnih aroma u moštu bijelih sorti grožđa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215060
Lisičar, Marina. "Određivanje primarnih aroma u moštu bijelih sorti grožđa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215060
Lisičar, M. (2013). 'Određivanje primarnih aroma u moštu bijelih sorti grožđa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215060
Lisičar M. Određivanje primarnih aroma u moštu bijelih sorti grožđa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215060
M. Lisičar, "Određivanje primarnih aroma u moštu bijelih sorti grožđa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215060