Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vode
Citirajte ovaj rad
Bilobrk, J. (2016). UTJECAJ PET AMBALAŽE NA ZDRAVSTVENU ISPRAVNOST I KVALITETU
VODE ZA PIĆE (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182763
Bilobrk, Josipa. "UTJECAJ PET AMBALAŽE NA ZDRAVSTVENU ISPRAVNOST I KVALITETU
VODE ZA PIĆE." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182763
Bilobrk, Josipa. "UTJECAJ PET AMBALAŽE NA ZDRAVSTVENU ISPRAVNOST I KVALITETU
VODE ZA PIĆE." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182763
Bilobrk, J. (2016). 'UTJECAJ PET AMBALAŽE NA ZDRAVSTVENU ISPRAVNOST I KVALITETU
VODE ZA PIĆE', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182763
Bilobrk J. UTJECAJ PET AMBALAŽE NA ZDRAVSTVENU ISPRAVNOST I KVALITETU
VODE ZA PIĆE [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182763
J. Bilobrk, "UTJECAJ PET AMBALAŽE NA ZDRAVSTVENU ISPRAVNOST I KVALITETU
VODE ZA PIĆE", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182763