završni rad
Određivanje vitamina C i ukupnih ugljikohidrata u varaždinskom kupusu

Mateja Gulija (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad...

Gulija, M. (2016). Određivanje vitamina C i ukupnih ugljikohidrata u varaždinskom kupusu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214605

Gulija, Mateja. "Određivanje vitamina C i ukupnih ugljikohidrata u varaždinskom kupusu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214605

Gulija, Mateja. "Određivanje vitamina C i ukupnih ugljikohidrata u varaždinskom kupusu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214605

Gulija, M. (2016). 'Određivanje vitamina C i ukupnih ugljikohidrata u varaždinskom kupusu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214605

Gulija M. Određivanje vitamina C i ukupnih ugljikohidrata u varaždinskom kupusu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 26.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214605

M. Gulija, "Određivanje vitamina C i ukupnih ugljikohidrata u varaždinskom kupusu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:214605